Saturday, January 11, 2020

Het Geheim Van Sophia Movie Trailer 2019

Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer. Bekijk hier de trailer van 'Het Geheim van Sophia III'.

Vanaf 18 oktober in de bioscoop.

Het geheim van sophia movie trailer 2019. De stichting Tekenen voor Kinderen zet zich in om kinderen in ziekenhuizen op te vrolijken. Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar. Op zondag 3 juni was SBS Shownieuws op locatie in ons spannende bos bij Tuin architect Wim verzandvoort wwwstudiowimnl en sprak met Jada, Sepp.

De film laat zien, dat zelfs als je ziek bent, je avonturen kunt beleven in jouw eigen droomwereld. Film gemaakt in het Sophia kinderziekenhuis HD versie. Deel 2 van het geheim van sophia.

Slechterik Dokter Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich om op de stoomboot zogenaamde. Wil je meer weten over Jada en waarom zij meedoet aan de film. Dit doen wij door voor de kinderen tekeningen te maken die door.

Ze houdt er niet. Met Andy Peelman,. Preview de nieuwe film Het geheim van Sophia deel 2 premiere in maart 2016 daarna ook te zien op youtube.

Christelijke film 'Ik ben een goed mens' Trailer Yang Huixin, een christelijke vrouw, vond het als kind al fijn om zich als goed mens te gedragen. Bekijk Sinterklaas en zijn Pieten in dé Sinterklaasfilm van 2017.

Het geheim van Sophia HD
TRAILER HET GEHEIM VAN SOPHIA III | Sophia TV
Het Geheim van Sophia deel II
Het geheim van Sophia in SBS Shownieuws
Het geheim van Sophia de Film: Jada Borsato
preview het geheim van Sophia 2
De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot - Trailer
Christelijke film ‘Ik ben een goed mens!’ Trailer
Sinterklaas & Het Gouden Hoefijzer - VLAAMSE trailer van dé Sinterklaasfilm van 2017!
Stichting Tekenen voor Kinderen - een video van Sophia TV en Evenementen

No comments:

Post a Comment