Thursday, November 14, 2019

Genis Aile Komsu Kizi Movie Trailer 2019

Cevahir'in (Ufuk Özkan) babaannesi Hafize'nin (Tanju Tuncel) hastalanması üzerine. Gerçek bir olaydan esinlenen 'ALİ' filminin yürekleri dağlayacak ana fragmanı ALİ, mide kanserine yakalanan genç bir adamın yaşadığı zorlukları konu ediyor.

Geniş Aile serisinin devam filminin başrollerinde yeniden Ufuk Özkan ve Bülent Çolak yer alıyor.

Genis aile komsu kizi movie trailer 2019. Vizyon tarihi 2 Ağustos 2019 • Yönetmen. CJ Entertainment Turkey • Oyuncular. Tedavi için yeterli parayı bulmaya çalışan Cevahir'in eline bir define.

Gelişmelerden Haberdar Olmak İçin Kanala Abone Ol Ortağım http//bitly/GenisAileHerTurlu Her canlı bir gün Cevahir'in taklasına gelecektir… Cevahir. 02 Ağustos 2019 Yönetmen Cüneyt İnay Oyuncular Ufuk Özkan Bülent Çolak Rojda Demirer Emre Altuğ Mine Teber Tolga Canbeyli Tuğçe. Ufuk Özkan, Bülent Çolak, Rojda Demirer ve Emre Altuğ'a Tuğçe Karabayır, Tolga Canbeyli ve Mine Teber'in.

2 4 Ağustos 2019 Hafta Sonu Box Office Türkiye Top 10 1 Hızlı ve Öfkeli. Geniş Aile Komşu Kızı 2 Ağustos'ta Sinemalarda. Two Yapım • Türk dağıtımcı.

Hobbs ve Shaw 2 Aslan Kral 3 Geniş Aile Komşu Kızı 4 ÖrümcekAdam. GENİŞ AİLE KOMŞU KIZI FRAGMAN AĞUSTOSTA SİNEMALARDA #sinemapol#musiccity Geniş Aile Komşu Kızı 2 Ağustos'ta Sinemalarda.

Geniş Aile Komşu Kızı — Fragman (2019)
GENİŞ AİLE KOMŞU KIZI FRAGMAN I 2 AĞUSTOS'TA SİNEMALARDA!
Geniş Aile Komşu Kızı - Teaser Fragman
Geniş Aile Komşu Kızı
Geniş Aile Her Türlü - Fragman (4 Kasım 2016 Sinemalarda)
GENİŞ AİLE KOMŞU KIZI - FRAGMAN AĞUSTOSTA SİNEMALARDA
Geniş Aile Komşu Kızı Teaser Fragman
En Çok İzlenen 10 Film (2 - 4 Ağustos 2019)
Geniş Aile Yapıştır Yerli Film Tek Parça 2016
ALİ Filmi Fragman 2019

No comments:

Post a Comment